Ja dem der kender mig ved at mit forhold til mænd er ikke normalt eller det bedste……….

I dag hyller vi kvinden…………det vil ikke sige at jeg syntes dårligt om mænd……..der findes gode mænd…………min far………..

Min far er en god mand/far……….før jeg var gift og boede alene……….jeg kunde ringe 3 om natten (pg af en edderkop/el at jeg var mørkeræd) han ville komme mede samme…………Han passede min hund (Freddy) når jeg var på arbejdet og han spiste med når jeg kom hjem…………..

Når jeg boede med min første kæreste kom han til os vær søndag og vi kiggede på film sammen, ja kæresten sage ikke noget……….

Jeg kunde ikke bo hjemme så jeg flyttede hjemmefra når jeg var 16 til en veninde…….men vi mødtes vær lørdag på cafe Gustav gjorde ev lektier og hygget sammen……..vi var sammen vær tirsdag (fast)…………han hentede mig fra skolen i gymnasiet…………ja jo nogle mennesker syntes måske at det var lidt mærkeligt at være så tæt men vores nærmeste bardomsvenner kendte ham jo også……………

Nå men ja så det findes også gode mænd………….

Bare tanker og minder fra Mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *