Pigerne har fået bad og ligger i seng………… og så var det ny uge i morgen………….

Tror tror tror at jeg endelig fået i gang alarmen……….ja men haft så meget at se til og jeg og tekniske ting er måske ikke helt på top altid men jeg lærer med tiden mer og mer………..

I ugen som kommer siger dem at varmen kommer og det håber jeg på, så vi kan få gang i salget i biksen…..nu begynder jo min “maler” sæsonen i vært fald udendørs sæsonen det er nu farvehandlerne får meget at lave………..

Det bliver Sååå skønt når foråret kommer solen gir sådan energi og glæde………….man bliver så håbeful…skønt………..mennesker smiler mere…….vi bliver brune og friske at se på………og ser man sig selv frisk er det meget nemmere at også føle sig frisk…………

Håber i alle der ude har det fint og er glade………har lyst til at finde noget god jazz music at nyde….

Love Mummy…………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *