Blevet helt besat af “K Michell” sååå super god hun er……….sange som “Women of my word” går på repeate…………

Nå men jeg skal finde mig en ny cardigan den jeg har, har 3 huller……..jeg slider meget på mine cardigans……..har altid en på……….jeg har altid i mange mange år gået med tøj der dækker mig til……….jeg har aldrig villet have den forkerte opmærksomhed…………jeg går jo altid efter det “indre” mennesket……….

Mm næste uge holder jeg nytår den 20 marts, der er flere der gør det men jeg holder det for at solen går in i vædderne det første tegn i zodiaken……..så det er ligesom starten på det nye år for mig……….se om jeg finder noget godt til aftensmad den dag…………

Så er det jo all denne snack om lock-outen og de statslige arbejderne det vil sige at måske fritidshjem og børnehave busser alt går i stå fra 10 april…….vi ved jo ikke hvor mange dage det kommer holde på………..eller om det bliver rykket……….kunde jo tage en tur til Malmø og besøgt moster med pigerne…….nå nu må jeg se……se hvad der sker………følge med på nyhederne………….

I dag skal jeg bare rykke lidt i de andre butikkerne så vi kan komme i gang med tingene……….jo flere mennesker man samarbejder med desto længere tid tar det få i gang med projekter……..det er en balanse gang det der med at kordinere…………det er jo ikke alle mennesker der hører fra sig fast dem siger det………men sådan er det jo man kan ikke regne med folk altid……….det handler om at tage ansvar for hvad man siger ellers skal man lade være……….

Bare lidt opdatering…….love Mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *