Ooo ja sååå vigtigt mellem mennesker………….mellem forælder og børn, mellem mand og kvinde, venskaber, kolleger……….

Hvis mennesker ikke kommunicerer………kommer dem ingen steder……….der er ikke nogen udvikling……..i det kommer også misforståelser…….

Jeg arbejder i butik og har altid arbejdet sammen med kolleger og hvor vigtigt det er……..at både byde på sig selv, høre efter og sige sin mening………men også utroligt vigtigt at det er 2 vejs kommunikation……….et menneske kan ikke agere for 2………..men klart op til vært og et menneske………og vi alle er så forskellige ikke alle har samme behov………….men når vi har med mennesker at gøre gælder det at prøve strække sig og samarbejde………….være lidt fleksibel………..den vinder man på i længden………..tro mig jeg er meget klog…………..

Bare lidt kloge ord fra Mummy………….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *